AKADEMİ'DE GÜLEN OLMADI

AKADEMİ




Coca Cola Akademi Ligi'nde 5 ayrı yaş grubuyla mücadele eden Balıkesirspor 8.hafta Kasmpaşa'nın genç takımlarıyla karşı karşıya geldi. Oynanan 5 karşılaşmada temsilcimiz hiç galibiyet alamazken 2 karşılaşma berabere son ererken 3 maçtan Kasımpaşa sahadan galibiyetle ayrılma başarısı gösterdi.

U-14 takımımız kendi sahasında karşılaştığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalırken haftayı 11 puanla 5.sırada tamamladı. Deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu olan U-15 temsilcimiz sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılırken 7 puanda kaldı ve haftayı 7. Sırada tamamladı.

U-16 takımımız Kasımpaşa'da oynanan maçta rakibinden 1 puan aldı. İyi bir mücadele ortaya koyan temsilcimiz zorlu deplasmandan 1 puan çıkarmayı başardı.  10 puana ulaşan Balıkesirspor ligdeki ilk beraberliğini alırken haftayı 6.sırada tamamladı.

U-17 takımımız en farklı mağlubiyeti alan ekip oldu. Deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu olan Kırmızı-Beyazlılar sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrılırken 10 puanla kaldı ve haftayı 7.sırada tamamladı.

U-18 takımımız galibiyet parolasıyla çıktığı zorlu Kasımpaşa maçından 2-0 mağlup ayrılarak hayal kırıklığına  uğradı. 12 puanda kalan temsilcimiz ligde 7.sıraya geriledi.

9.hafta karşılaşmalarında Sakaryaspor ile karşılaşacak olan alt yapı takımlarımız hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli